Rólunk

Szakértelemmel, szeretettelvitalbite

A VitalBite teljes értékű eledelei kiegyensúlyozott összetevőikkel hozzájárulnak négylábú kedvenceink egészséges mindennapjaihoz, így a gazdik boldogságához is.
Akár jutalomfalatról, akár teljes értékű száraz, konzerv vagy alutasakos eledelről legyen szó, valamennyi termékünket úgy készítjük, hogy a kutyák szükségleteit minden életkorban maradéktalanul kielégítsék.
Könnyen emészthetők, biológiailag teljes értékű fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így segítenek védeni az immunrendszerüket, erősíteni az izmaikat, táplálni a bundájukat, és hozzájárulnak fogaik és csontjaik egészségének megőrzéséhez.
A VitalBite kutyaeledeleket szakemberekkel szorosan együttműködve fejlesztettük ki.
A magas színvonalnak és a kiváló összetevőknek köszönhetően rendszeres fogyasztásuk biztosítja a kutyák napi energiaszükségletét és megfelelő kondícióját.
Hisszük, hogy a kutya és az ember közötti kapcsolat mindkét félnek fontos. Mi gondoskodunk róluk, ők pedig teljesebbé teszik az életünket. Ezért arra törekszünk, hogy a gazdik számára segítséget nyújtsunk ehhez a hálás feladathoz.

A VitalBite eledelek egyre szélesebb ízválasztékkal segítenek gondoskodni négylábú barátainkról. Célunk, hogy olyan speciális ízhatású termékeket fejlesszünk ki, amelyek a mindennapos étkezések során is valódi gasztronómiai élményt nyújtanak. Ennek érdekében nemcsak a szokásos csirkés és marhás ízesítésű termékek találhatók meg a kínálatunkban, hanem pl. a szárazeledeleknél bárányos-rizses, a konzerveknél pedig a nyúllal, marhával és tésztával gazdagított különlegességek. Az egyedi ízesítések mellett a különböző fajtájú és kiszerelésű kutyaeledeleink is segítséget nyújtanak a gazdiknak abban, hogy minél változatosabbá tegyék kedvenceik étkezését.

A VitalBite a Partner in Pet Food, Európa egyik vezető saját márkás kisállateledel-gyártójának meghatározó márkája. A PPF 38 országot lát el termékeivel, többek között a legnagyobb élelmiszer-kiskereskedelmi láncokon keresztül. A magyarországi központú PPF több vállalattal is rendelkezik Európában, és a cégcsoport közel 1000 főt foglalkoztat Magyarországon, Hollandiában, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában.